VIZITATORI ONLINE

sâmbătă, 14 iulie 2012

Salata de pasta rece

O reteta rapida, spornica si practica pentru pranzul la pachet, dar si vesela si colorata.

Ingrediente pentru 4-5 portii: 250 grame paste scurte fierte, o mozzarella, 150 grame sunca presata, 100 grame ciuperci murate, 50 grame masline fara os taiate rondele, 50 grame ardei rosu sau gogosari murati, 100 grame mazare fiarta si racita sau din conserva, 100 grame boabe de porumb, 100 grame (o conserva) ton (optional).
Se fierb pastele, se strecoara bine si se racesc si se taie cubulete toate celelalte ingrediente.





Se amesteca toate ingredientele, se adauga piper si sare dupa gust si ulei de floarea soarelui.
Se pastreaza la frigider.
Ingredientele pot varia, in functie de ce avem in frigider. Se poate face si vegetala, se pot elimina unele ingrediente sau inlocui cu altele, dupa gustul personal al fiecaruia. 
Daca se adauga ingrediente proaspete ca de exemplu rosioare, se pun doar in momentul in care se serveste, deoarece nu au un timp de conservare lung.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu