VIZITATORI ONLINE

miercuri, 25 ianuarie 2012

Salata de cartofi

Salvam zilele de post cu o salata usoara si hranitoare.
Ingrediente pentru 6 persoane: 12 cartofi marime medie cu coaja, 2 borcanele de iaurt de 125 ml fiecare, o lingurita de mustar, o lingura de maioneza, patrunjel tocat, ceapa verde tocata (daca avem), sare si piper.


Cartofii se spala si se fierb cu coaja. Intre timp pregatim intr-un castron dresingul pentru salata noastra: iaurtul il amestecam cu mustarul,


maioneza, patrunjelul, ceapa verde tocata, sare si piper dupa gust.


Punem sosul obtinut in frigider pana se fierb si se racesc cartofii. Dupa ce cartofii s-au fierte si s-au racit ii curatam de coaja si-i taiem cuburi.


Cand cartofii sunt taiati adaugam peste ei dresingul ce s-a odihnit intre timp la frigider si putem garnisi cu patrunjel tocat.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu