VIZITATORI ONLINE

sâmbătă, 14 mai 2011

Tocanita de dovlecei verzi

O alta garnitura usoara.
Ingrediente pentru 4-5 persoane: 2 kg de dovlecei aprox, 3 cepe mijlocii, ulei de masline, sare, piper si patrunjel pentru final.


Tocati cepele marunt si dovleceii in rondele de aprox 4-5 mm grosime.


Puneti ceapa in uleiul incins sa se rumeneasca. Cand ceapa s-a aurit adaugati feliile de dovlecei si un sfert de pahat de apa sau supa vegetala si lasati totul la foc mediu. Amestecati din cand in cand ca sa nu se prinda.
Dovleceii contin multa apa si vor scadea destul de mult.


Cand dovleceii sunt moi  si au scazut evaporandu-se tot lichidul in exces, potriviti de sare si piper si stingeti focul.


Adaugati patrunjel si serviti garnitura calda.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu