VIZITATORI ONLINE

sâmbătă, 14 mai 2011

Mancarica de vinete cu rosii

O garnitura usoara si usor de realizat.
Ingrediente pentru 4 persoane: 2 vinete potrivite, 400 grame de rosii bucati (din conserva sau proaspete, dar indepartati pielita inatai), 3 linguri de ulei de masline, sare, piper, putin usturoi si patrunjel pentru final.


Puneti uleiul la incins intr-o cratita. Separat curatati vinetele de coaja si taiati-le cubulete, apoi adaugati-le peste uleiul incins.


 Adaugati un sfert de pahar de apa sau supa vegetala si lasati vinetele sa se gateasca la foc mediu, mestecand din cand in cand. Cand vinetele sunt aproape gata, adica moi, adaugati rosiile bucati si lasati sa scada mancarica.


 Potriviti de sare, piper si adaugati un praf de usturoi si la final patrunjelul tocat.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu