VIZITATORI ONLINE

duminică, 11 noiembrie 2012

Paste la cuptor cu pasta de salam si branza picanta

Socrului meu ii plac foarte mult pastele la cuptor si cum eu sunt bucatarul de default, daca nu saptamanal atunci la doua saptamani trebuie sa fac paste la cuptor.
De data asta am folosit salam si branza picanta.

Ingrediente pentru 6-8 persoane: 250 grame salam cu pasta moale, 250 grame branza picanta (sau nu neaparat) gen cascaval, parmezan, 350-400 grame paste scurte, 1 l sos bechamel, piper.


Branza si salamul le-am maruntit cu robotul, iar pastele le-am fiert in apa usor sarata.



Pastele fierte si scurse le-am pus peste branza si salam mestecand energic si apoi am adaugat 700 ml sos bechamel din cel 1 l pregatit, amestecand pentru a omogeniza ingredientele si am piperat dupa gust.



Tava am uns-o cu o lingura de sos bechamel si am pus compozitia anterioara peste. Deasupra am pus restul de sos si am presarat un strat abundent de parmezan care s-a gratinat frumos la cuptor.



Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am copt totul la 180 de grade Celsius pentru 25 de minute. Dupa 25 de minute am luat folia de aluminiu si am actionat grilul la maxim pentru 8-10 minute.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu