VIZITATORI ONLINE

miercuri, 23 mai 2012

rulou cu branza si sunca gratinat

O reteta destul de rapida, dar cu doua pasaje in cuptor.



Ingrediente pentru 5-6 portii: 7 oua, parmezan ras (o mana pentru omleta si restul pentru gratinat), sare, piper, felii subtiri de branza (mozzarella sau cascaval), felii destul de subtiri de sunca presata.


Ouale intregi se bat bine impreuna cu o mana de parmezan ras si un praf de piper si se pun intr-o tava de cuptor pe hartie de copt. Se da la cuptor la 180°C pentru 15 minute.



Se scoate din cuptor si se lasa cateva minute pentru a evita arsuri inutile. Apoi se pun deasupra feliile de branza si ulterior cele de sunca.


Se ruleaza totul si se da la frigider pentru minim o ora.


Se taie apoi felii late de aprox 2 cm si se pun neregulat in forme pentru cuptor. Se presara deasupra parmezan ras si se da la gril pentru aprox 12 minute.


Multumesc pentru reteta Giallo zafferano.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu