VIZITATORI ONLINE

luni, 7 mai 2012

Rulada cu branza si sunca

O rulada aperitiv, simpla si destul de rapida.
Ingrediente: 6 oua, 2 linguri branza rasa, piper, felii subtiri de branza (mozzarella, cascaval), felii subtiri de sunca (jambon, presata), pesto genovez (crema de busuioc, parmezan, ulei de masline, samburi de muguri de brad, sare, piper si un catel de usturoi) sau crema de branza cu verdeata.


Faceti o omleta din cele 6 oua, cele 2 linguri de branza rasa si un praf de piper.
Compozitia obtinuta asezati-o intr-o tava si dati-o la cuptor, la 180°C pentru 15 minute.


Scoateti omleta din cuptor si aranjati deasupra feliile de branza.


Deasupra de branza intindeti 3 lingurite de pesto sau crema de branza cu verdeata si terminati cu feliile de sunca.


Rulati omleta umpluta si strangeti-o bine, eventual intr-o pelicula de bucatarie si dati-o la frigider cel putin o ora.
ATENTIE: NU ADAUGATI SARE IN ACEASTA RETETA! Ingredientele sunt suficient de sarate fiecare in parte.

Taiati rulata in felii de aproximativ 1 cm si serviti-o ca aperitiv, cina, pranz frugal, impreuna sau nu cu legume.
Inspiratie: Giallo Zafferano



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu