VIZITATORI ONLINE

marți, 24 ianuarie 2012

Biscuitei sarati

Ingrediente pentru 70-80 bucati: 80 g unt, 150 g faina, 100 g parmezan ras (sau branza nu foarte untoasa si nu extrem de sarata), piper, sare si un galbenus (cu albusul vom pensula biscuiteii inainte de a-i intraduce in cuptor.


Punem in robot faina, untul, branza, sarea si piperul si actionam aparatul pana la obtinerea unei compozitii usor nisipoasa.


Punem compozitia astfel obtinuta pe un plan de lucru si adaugam galbenusul, framantand totul cu mainile pana la omogenizare.


Intindem aluatul obtinut, grosime 0,5 cm aproximativ si-l taiem cu forme diferite. Inainte de a introduce biscuitii in cuptor ii vom unge cu albusul batut spuma.


Vom coace biscuiteii la 180 grade Celsius, cuptorul in prealabil incalzit, pentru aproximativ 16 minute sau oricum pana la gradul de rumenire dorit.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu