VIZITATORI ONLINE

luni, 30 mai 2011

Rulouri cu dovlecei si branza

Ingrediente: 2 dovlecei verzi, 60 grame sunca presata taiata cubulete, 100 grame ricotta sau urda, 200 grame crema de branza, sare, piper, un strop de ulei de masline. Mai aveti nevoie de o tigaie antiaderenta si de o razatoare sau curatator de cartofi pentr feliile de dovlecel.


Taiati dovlecelul in felii subtiri, longitudinale.


Puneti un strop de ulei in tigaie si absorbiti excesul cu un servetel sau hartie de bucatarie. Asezati feliile de dovlecel si lasati-le maxim 30 secunde pe fiecare parte.


Intr-un castron, separat, amestecati ricotta (sau urda) cu crema de branza, sunca presata, un praf de sare si piper.


Asezati pe fiecare felie de dovlecel, dupa ce s-au racit, o lingurita de compozitie de branza, de marimea unei nuci si rulati felia de dovlecel sub forma de rulou.


Puteti prepara aperitivul si tine la frigider pana la sosirea musafirilor.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu