VIZITATORI ONLINE

miercuri, 12 februarie 2014

Bufet rece, dulce si sarat de Sf. Vasile

De Sf. Vasile, anul acesta, am pregatit un bufet rece pentru cei care au venit sa-l sarbatoreasca pe tata.
Si au fost prezente:
- salata boeuf, travestita in broasca testoasa si sarpe;



- tartine cu sos roz si creveti si mult mai autohtonii carnaciori de casa afumati, rosioare si batoane de castravete;


- crutoane de paine cu pasta de ansoa, masline, muguri de brad si parmezan cu parfum de portocale, dar si rulouri de zucchini cu crema de branza si somon afumat.


Adica masa arata cam asa (saleurile sunt facute tot de mama):


Dar nu se putea sarbatoare fara ceva dulce asa ca mama s-a depasit pe sine insasi cu un tort Crantz (blat de vanilie si 3 creme: ciocolata, trandafiri si fistic) invelit in nuca si zahar ars.


Speram intr-un 2014 mai bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu