VIZITATORI ONLINE

luni, 31 octombrie 2011

Cheescake la frigider

Un cheescake rapid ce se finalizeaza la frigider. Ideal de consumat dupa cel putin o noapte la frigider.
Ingrediente pentru 12 portii: 400 grame biscuiti digestive, 160 grame unt, 400-500 grame crema de branza (philadelphia clasica), 200 grame zahar pudra, 200 grame frisca lichida, 7-10 grame gelatina in foi, fructe pentru decor.


Biscuitii se maruntesc in robotul de bucatarie si se omogenizeaza cu untul topit. Aceasta compozitie se preseaza intr-o tortiera tapetata cu hartie de copt, cu ajutorul unei linguri. Se da la frigider cel putin 15 minute. Intre timp crema de branza se amesteca cu zaharul pudra. 50 ml de frisca se pun la incalzit cu foile de gelatina, in prealabil inmuiate in apa rece si stoarse bine si se lichefiaza totul. Se adauga gelatina peste crema de branza si apoi se omogenizeaza restul de frisca batuta. Compozitia obtinuta se aseaza peste cea cu biscuiti tinuta la frigider.
Se da totul la frigider dupa ce s-a ornat cu fructele preferate.
A doua zi (minim dupa 4 ore), se scoate inelul tortierei si se poate servi cheescake-ul .











Pofta buna!

Un comentariu: